A fost semnat contractul pentru modernizarea Spitalului Orășenesc Pucioasa!

Luna martie începe cu vești bune pentru locuitorii orașului Pucioasa. Spitalul Orășenesc va trece printr-o transformare radicală. Pe 1 martie, la sediul Primăriei Pucioasa, cu participarea președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a avut loc semnarea contractului prin care Spitalul Orășenesc va fi modernizat. “Felicitări primarului orașului Pucioasa – Constantin Ana, și echipei sale de […] Articolul A fost semnat contractul pentru modernizarea Spitalului Orășenesc Pucioasa! apare prima dată în DambovitaNews.

A fost semnat contractul pentru modernizarea Spitalului Orășenesc Pucioasa!

Luna martie începe cu vești bune pentru locuitorii orașului Pucioasa. Spitalul Orășenesc va trece printr-o transformare radicală.

Pe 1 martie, la sediul Primăriei Pucioasa, cu participarea președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a avut loc semnarea contractului prin care Spitalul Orășenesc va fi modernizat.

“Felicitări primarului orașului Pucioasa – Constantin Ana, și echipei sale de la conducerea instituției!

Astăzi, am participat la semnarea contractului prin care Spitalul Orășenesc din orașul-stațiune va intra într-un amplu proces de modernizare și de creștere a eficienței energetice. Proiectul, până în momentul de față cel mai mare din istoria orașului, are o valoare de peste 32.000.000 de lei.

Totul pentru sănătatea locuitorilor din Pucioasa și localitățile din nordul județului Dâmbovița.”, a transmis Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Articolul A fost semnat contractul pentru modernizarea Spitalului Orășenesc Pucioasa! apare prima dată în DambovitaNews.