A fost semnat contractul de reabilitare și extindere a rețelelor de alimentare și canalizare în Târgoviște, Aninoasa, Șotânga și Ulmi

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat că astăzi a fost semnat contractul de reabilitare și extindere a rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în municipiul Târgoviște, Aninoasa, Șotânga și Ulmi. Valoarea contractului este de 7,4 milioane de euro. „Detaliat, vă pot spune că, în urma lucrărilor care au termen de realizare 12 […] Articolul A fost semnat contractul de reabilitare și extindere a rețelelor de alimentare și canalizare în Târgoviște, Aninoasa, Șotânga și Ulmi apare prima dată în DambovitaNews.

A fost semnat contractul de reabilitare și extindere a rețelelor de alimentare și canalizare în Târgoviște, Aninoasa, Șotânga și Ulmi

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat că astăzi a fost semnat contractul de reabilitare și extindere a rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în municipiul Târgoviște, Aninoasa, Șotânga și Ulmi. Valoarea contractului este de 7,4 milioane de euro.

„Detaliat, vă pot spune că, în urma lucrărilor care au termen de realizare 12 luni, în fiecare localitate vor fi executate următoarele:

ULMI

  • se reabilitează 5,6 km de rețea de alimentare cu apă și se vor efectua 362 branșamente;
  • se extinde rețeaua de canalizare cu 16,2 km și se vor efectua 515 racorduri;
  • vor fi construite 4 stații noi de pompare a apei uzate;
  • se vor amenaja 10,2 km de noi conducte de refulare.

TÂRGOVIȘTE

  • extinderea rețelei de alimentare cu apă cu 1,6 km și 54 branșamente;
  • extinderea rețelei de canalizare pe o lungime de 1,2 km și 26 racorduri.

ȘOTÂNGA

  • extinderea cu 1,4 km a rețelei de alimentare cu apă și branșarea a 27 de consumatori;
  • extinderea rețelei de canalizare pe o lungime de 725 m și racordare la aceasta a 29 de gospodării;
  • reabilitare/retehnologizare a 2 stații de pompare existente și reabilitarea a 1,5 km de conducte de refulare.

ANINOASA

  • extinderea rețelei de canalizare cu 1,4 km și branșarea la aceasta a 69 de gospodării.

Contractul semnat astăzi este parte a celui mai mare proiect cu fonduri europene din întreaga regiune, „Proiectul Regional de dezvoltare a Infrastructurii de apă și apă uzată din județul Dâmbovița”, prin care, cu ajutorul fondurilor europene de aproximativ 422.000.000 de euro, vom reuși să creștem gradul de confort a peste 250.000 de dâmbovițeni”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Articolul A fost semnat contractul de reabilitare și extindere a rețelelor de alimentare și canalizare în Târgoviște, Aninoasa, Șotânga și Ulmi apare prima dată în DambovitaNews.