A fost semnat acordul de asociere pentru construirea centurii ocolitoare a orașului Titu

„Consiliul Județean Dâmbovița este liderul acestei asocieri din care mai fac parte localitățile Titu, Braniștea, Sălcioara și Produlești. În câteva zile, administrația județului va lansa licitația publică de realizare a studiului de fezabilitate prin care vom găsi cea mai bună variantă a acestei centuri. Centura ocolitoare a orașului Titu va crea toate condițiile necesare dezvoltării […] Articolul A fost semnat acordul de asociere pentru construirea centurii ocolitoare a orașului Titu apare prima dată în DambovitaNews.

A fost semnat acordul de asociere pentru construirea  centurii ocolitoare a orașului Titu
„Consiliul Județean Dâmbovița este liderul acestei asocieri din care mai fac parte localitățile Titu, Braniștea, Sălcioara și Produlești.
În câteva zile, administrația județului va lansa licitația publică de realizare a studiului de fezabilitate prin care vom găsi cea mai bună variantă a acestei centuri.
Centura ocolitoare a orașului Titu va crea toate condițiile necesare dezvoltării întregii zone. Vom avea o cale de acces economică și rapidă pentru transportul de mărfuri în zonă, dar vom crește și gradul de siguranță pe drumurile publice din județul Dâmbovița.
Noul proiect al Consiliului Județean Dâmbovița se alătură demersului inițiat încă din 2020, prin care ne-am propus o infrastructură modernă în jurul tuturor centrelor urbane din județul Dâmbovița:
???????????????????????? ???? ???????? ????????????????????????????̆ ???????? ???????????????????????????????????????????????? ????????̂????????????????????????̦????????! Valoarea estimată este de aproximativ ????????????.????????????.???????????? ???????? ????????????????.
???????????????????????? ???????? ????????????????????????????̆ ???????????????????????????????? – ????????????????????! Suma necesară pentru aceasta investiție se ridică la aproape ????????????.????????????.???????????? ???????? ????????????????.
???????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????? ????????????????????????! Valoarea aproximată a întregului proiect fiind de ????????.????????????.???????????? ????????????????.
???????????????????????????? ????????????????̦???????????????? ????????̆????????̦????????, ???????????????????????????? ????̂???? ???????????????????????????????????????? ???????? ???????????????????????????????????????????? ????????????????????̦???????????? ????????̂????????????????????????̦????. Investiția se ridică la ????????.????????????.???????????? ???????? ????????????.”,a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Articolul A fost semnat acordul de asociere pentru construirea centurii ocolitoare a orașului Titu apare prima dată în DambovitaNews.