A fost semnalată prezența unui animal sălbatic (urs) pe raza localității Moreni

Astazi, 19.09.2023, în jurul orelor 16:40, ne-a fost semnalata prezența unui animal sălbatic (urs) pe raza localității Moreni, cartier schela mare. Pentru gestionarea situației, ISU acționează în colaborare cu celelalte autorități publice cu un echipaj de prim-ajutor (SMURD) din cadrul Detașamentului Moreni. Totodată, pentru prevenirea producerii unor situații de urgență, a fost transmis către populație […] Articolul A fost semnalată prezența unui animal sălbatic (urs) pe raza localității Moreni apare prima dată în DambovitaNews.

A fost semnalată prezența unui animal sălbatic (urs) pe raza localității Moreni

Astazi, 19.09.2023, în jurul orelor 16:40, ne-a fost semnalata prezența unui animal sălbatic (urs) pe raza localității Moreni, cartier schela mare.

Pentru gestionarea situației, ISU acționează în colaborare cu celelalte autorități publice cu un echipaj de prim-ajutor (SMURD) din cadrul Detașamentului Moreni.

Totodată, pentru prevenirea producerii unor situații de urgență, a fost transmis către populație un mesaj prin intermediul RO-ALERT.

Articolul A fost semnalată prezența unui animal sălbatic (urs) pe raza localității Moreni apare prima dată în DambovitaNews.