A fost promulgată legea prin care ploieștenii și locuitorii din comunele limitrofe vor ieși cu doi ani mai devreme la pensie

Legea prin care locuitorii municipiului Ploiești, ai comunei Brazi și ai localităților limitrofe pe o rază de 8 km vor putea ieși la pensie cu doi ani mai devreme, fără penalizare, a fost promulgată de președintele Iohannis. Este vorba de Legea 207/2020 va intra în vigoare imediat ce va fi publicată în Monitorul Oficial. Anunțul […] Articolul A fost promulgată legea prin care ploieștenii și locuitorii din comunele limitrofe vor ieși cu doi ani mai devreme la pensie apare prima dată în Observatorul Prahovean.

A fost promulgată legea prin care ploieștenii și locuitorii din comunele limitrofe vor ieși cu doi ani mai devreme la pensie

Legea prin care locuitorii municipiului Ploiești, ai comunei Brazi și ai localităților limitrofe pe o rază de 8 km vor putea ieși la pensie cu doi ani mai devreme, fără penalizare, a fost promulgată de președintele Iohannis.

Este vorba de Legea 207/2020 va intra în vigoare imediat ce va fi publicată în Monitorul Oficial.
Anunțul a fost făcut pe Facebook de către deputatul PSD de Prahova, Laura Fulgeanu Moagher, inițiatorul proiectului: ”Promulgând prin lege proiectul inițiat de mine în anul 2019, președintele Iohanis demontează minciuna folosită de colegii lui din PNL , minciună cu care au încercat să manipuleze cetățenii prahoveni în speranța ca vor obține voturile acestora”.
Reamintim că, potrivit proiectului, locuitorii municipiului Ploiești și ai localităților Bucov, Valea Călugărească, Blejoi, Berceni, Strejnic, Bărcănești, Pucheni și Brazi, pe o rază de cel puțin 8 km de la marginea municipiului Ploiești, vor avea dreptul la reducerea vârstei de pensionare cu 2 ani, fără penalizarea prevăzută la art.65, alin.(4) din Legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.

Articolul A fost promulgată legea prin care ploieștenii și locuitorii din comunele limitrofe vor ieși cu doi ani mai devreme la pensie apare prima dată în Observatorul Prahovean.