A fost identificat șoferul devenit viral, după ce și-a pus un prieten să sară pe portbagaj pentru a nu derapa [VIDEO]

Ministerul Afacerilor Interne anunță că șoferul care zilele trecute a devenit viral pe internet, odată cu prima ninsoare serioasă din acest sezon, după ce și-a pus un prieten să sară pe portbagaj pentru a nu deparapa, a fost identificat. Reprezentanții MAI au anunțat că acesta urmează să fie sancționat. Vă reamintim că în orele în […] Articolul A fost identificat șoferul devenit viral, după ce și-a pus un prieten să sară pe portbagaj pentru a nu derapa [VIDEO] apare prima dată în Observatorul Prahovean.

A fost identificat șoferul devenit viral, după ce și-a pus un prieten să sară pe portbagaj pentru a nu derapa [VIDEO]

Ministerul Afacerilor Interne anunță că șoferul care zilele trecute a devenit viral pe internet, odată cu prima ninsoare serioasă din acest sezon, după ce și-a pus un prieten să sară pe portbagaj pentru a nu deparapa, a fost identificat. Reprezentanții MAI au anunțat că acesta urmează să fie sancționat. Vă reamintim că în orele în […]

Articolul A fost identificat șoferul devenit viral, după ce și-a pus un prieten să sară pe portbagaj pentru a nu derapa [VIDEO] apare prima dată în Observatorul Prahovean.