A fost finalizat proiectul de reabilitare, modernizare, extindere şi echipare a Grădiniţei nr. 8, „Rază de Soare”, cea mai mare gradiniță din județul Dâmbovița

Investiția, finanțată din fonduri europene, are o valoare de 12.736.052,70 lei (inclusiv TVA) și a presupus reabilitarea integrală a celor două imobile existente, precum și construirea unei extinderi sub forma unei săli multifuncționale destinate desfășurării activităților de educație fizică, iar ocazional a serbărilor. Totodată, s-a amenajat un loc de joacă modern, s-a refăcut spațiul verde […] Articolul A fost finalizat proiectul de reabilitare, modernizare, extindere şi echipare a Grădiniţei nr. 8, „Rază de Soare”, cea mai mare gradiniță din județul Dâmbovița apare prima dată în DambovitaNews.

A fost finalizat proiectul de reabilitare, modernizare, extindere şi echipare a Grădiniţei nr. 8, „Rază de Soare”, cea mai mare gradiniță din județul Dâmbovița

Investiția, finanțată din fonduri europene, are o valoare de 12.736.052,70 lei (inclusiv TVA) și a presupus reabilitarea integrală a celor două imobile existente, precum și construirea unei extinderi sub forma unei săli multifuncționale destinate desfășurării activităților de educație fizică, iar ocazional a serbărilor. Totodată, s-a amenajat un loc de joacă modern, s-a refăcut spațiul verde și au fost asigurate toate dotările necesare funcționării unității de învățământ preșcolar!

Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște

„Ne aflăm la evenimentul de finalizare a unor lucrări derulate în cadrul unui proiect european care au vizat Grădinița Nr 8. „Rază de Soare” din municipiul Târgoviște. Este vorba despre un proiect cu o valoare de peste 12 milioane de lei, este vorba despre un proiect în cadrul căruia s-a schimbat radical modul în care arată această unitate de învățământ preșcolar, dar și calitatea serviciilor din punct de vedere al infrastructurii pe care le oferă această grădiniță.”
Corneliu Ștefan – Președintele Consiliului Județean Dâmbovița

„Asistăm la un moment deosebit pentru județul Dâmbovița, nu doar pentru municipiul Târgoviște. Au fost finalizate lucrările celei mai mari grădinițe din județul nostru. Este un lucru deosebit pentru municipiul Târgoviște și județul nostru să avem o astfel de investiție realizată cu bani europeni și bineînțeles, cofinanțare din partea Primăriei municipiului Târgoviște, fapt pentru care vreau să-l felicit pe domnul primar, Daniel Cristian Stan, să felicit aparatul administrativ al Primăriei municipiului Târgoviște și în același timp, pe domnul director ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat, care și dumnealui a oferit o mână de ajutor pentru această investiție, dar și pentru celelalte proiecte din județul nostru care au fost demarate prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.”

Liviu Mușat – Director General al ADR Sud Muntenia

„De câte ori am o stare pozitivă, am constatat că admirând proiectele din municipiul Târgoviște și din județul Dâmbovița, mi se îmbunătățește starea. Vreau omologhez o nouă terapie – proiectul terapie. De asemenea, vreau să spun și locul unde se face această terapie, iar unul dintre ele și în momentul de față cel mai important în regiunea Sud-Muntenia, acel loc în care poți admira proiecte în toată sfera de activități, le poți vedea în Dâmbovița, le poți vedea în Târgoviște. Vreau să-i felicit pe edilii județului și ai municipiului pentru preocuparea pe care o au în mod constant de a rezolva încă multele probleme cu care se confruntă comunitatea dâmbovițeană și târgovișteană, cu fonduri europene.”

Ileana Nicolaescu -Inspector Școlar General

„Vreau să felicit și eu conducerea Primăriei Târgoviște și a Consiliului Județean pentru realizarea acestui proiect de reabilitare a Grădiniței Nr 8, cea mai mare din județul nostru. Parteneriatul școală – comunitate își găsește astăzi poate expresia firească în această nouă investiție. În Dâmbovița și în municipiul Târgoviște, investiția în actul educațional este constantă. Dacă una dintre țintele incluse în planul managerial al Inspectoratului Școlar este acela de a asigura accesul la educație de calitate, conceptul acesta și-a atins ținta și prin investiția de azi și bineînțeles, prin cele care vor urma.”

Articolul A fost finalizat proiectul de reabilitare, modernizare, extindere şi echipare a Grădiniţei nr. 8, „Rază de Soare”, cea mai mare gradiniță din județul Dâmbovița apare prima dată în DambovitaNews.