A fost arhivata editia de primavara a Banking 4.0 – dedicata blockchain si activelor digitale. 12 ore de continut premium disponibil gratuit.

Organizatorii Banking 4.0 anunta ca editia de primavara dedicata tehnologiei blockchain si activelor digitale, inclusiv criptomonede, fost arhivata si este disponibila pentru consultare. Continutul digital al conferintei, care inseamna 720 de minute de material video, poate fi urmarit gratuit pe canalul de youtube al NOCASH: . 8 pitch-uri in cadrul competitiei de proiecte blockchain, din […] The post A fost arhivata editia de primavara a Banking 4.0 – dedicata blockchain si activelor digitale. 12 ore de continut premium disponibil gratuit. appeared first on NOCASH ® de 20 ani.

A fost arhivata editia de primavara a Banking 4.0 – dedicata blockchain si activelor digitale. 12 ore de continut premium disponibil gratuit.

Organizatorii Banking 4.0 anunta ca editia de primavara dedicata tehnologiei blockchain si activelor digitale, inclusiv criptomonede, fost arhivata si este disponibila pentru consultare. Continutul digital al conferintei, care inseamna 720 de minute de material video, poate fi urmarit gratuit pe canalul de youtube al NOCASH: . 8 pitch-uri in cadrul competitiei de proiecte blockchain, din […]

The post A fost arhivata editia de primavara a Banking 4.0 – dedicata blockchain si activelor digitale. 12 ore de continut premium disponibil gratuit. appeared first on NOCASH ® de 20 ani.