A fost alocat un milion de lei Primăriei Târgoviște pentru finalizarea inelului 1 de centură!

„Vreau să-mi exprim regretul față de consilierii PNL, PMP, USR și PRO România din Consiliul Local Municipal Târgoviște, pentru abținerea de astăzi de la votul prin care, la inițiativa mea personală, plenul CJD a alocat către Primăria Municipiului Târgoviște suma de un milion de lei, pentru a ajuta în acest moment greu reluarea lucrărilor și […] Articolul A fost alocat un milion de lei Primăriei Târgoviște pentru finalizarea inelului 1 de centură! apare prima dată în DambovitaNews.

A fost alocat un milion de lei Primăriei Târgoviște pentru finalizarea inelului 1 de centură!

„Vreau să-mi exprim regretul față de consilierii PNL, PMP, USR și PRO România din Consiliul Local Municipal Târgoviște, pentru abținerea de astăzi de la votul prin care, la inițiativa mea personală, plenul CJD a alocat către Primăria Municipiului Târgoviște suma de un milion de lei, pentru a ajuta în acest moment greu reluarea lucrărilor și bine înțeles, să terminăm această centură ocolitoare a Municipiului Târgoviște, o centură pe care cei ce astăzi n-au vrut să voteze această sumă alocată de CJD o folosesc de ani de zile în campanii electorale acest subiect. Vreau să amintesc că pe administrația PSD, anul viitor, inelul 1 de centură al orașului Târgoviște va fi terminat.

Tot la inițiativa mea, săptămâna trecută, m-am întâlnit împreună cu primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, și toți primarii localităților periurbane și am avut prima discuție privind inelul 2 de centură al Municipiului Târgviște.”, a menționat președintele CJD.

Articolul A fost alocat un milion de lei Primăriei Târgoviște pentru finalizarea inelului 1 de centură! apare prima dată în DambovitaNews.