A decedat şi o asistentă de la A.T.I a Spitalului COVID Feteşti

„Ne exprimăm profundul regret ca urmare a decesului colegei noastre, o bună profesionistă, respectată și iubită de colegi, asistentă medicală în cadrul Compartimentului A.T.I. Este foarte dureros când un cadru… The post A decedat şi o asistentă de la A.T.I a Spitalului COVID Feteşti appeared first on Ziarul Știrea.

A decedat şi o asistentă de la A.T.I a Spitalului COVID Feteşti

„Ne exprimăm profundul regret ca urmare a decesului colegei noastre, o bună profesionistă, respectată și iubită de colegi, asistentă medicală în cadrul Compartimentului A.T.I. Este foarte dureros când un cadru medical pierde lupta împotriva COVID-19 şi nu există suficiente cuvinte pentru a măsura tristeţea care ne încearcă în aceste momente, când viaţa şi cariera unui om care mai avea foarte multe de oferit, a fost curmată mult, mult prea repede…  Drum lin spre îngeri, d-na asistent medical, Codescu Felicia! Sincere condoleanțe familiei îndurerate.”. Acest anunţ, ca şi precedentul, atunci când doctoriţa Neagu s-a stins din aceeaşi cauză, a determinat şi o astfel de părere, desigur, nevinovată în chintesenţa ei. Poate dacă avea vaccinul făcut, nu mureau, făceau doar o formă uşoară a bolii…”. Este primul gând care se cuibăreşte în mintea multora, atunci când citesc că cineva, cu-atât mai mult un cadru medical, se prăpădeşte din cauza infectării cu coronavirusul ucigaş. Şi dacă, în cazul doamnei doctor, prima decedată, nu apăruse vaccinul, în cazul doamnei asistente, vaccinul putea fi administrat.

Ştiind că, din păcate, NU toţi angajaţii spitalelor s-au vaccinat, am cerut directorului spitalului din Feteşti să confirme sau să infirme faptul vaccinarea doamnei asistente decedată din cauza infectării cu noul coronavirus. Şi, aşa cum bănuiam, atât domnul doctor Vasilescu care conduce secţia ATI a spitalului, cât şi doamna manager Vali Tudor ne-au confirmat faptul că asistenta NU se vaccinase!

Nu ne permitem să emitem judecăţi de valoare, mai ales în asemenea tragice momente, ci doar ne exprimăm convingerea că toţi pacienţii internaţi în spitale s-ar simţi mai în siguranţă dacă ar avea certitudinea că toţi cei care-i îngrijesc s-au vaccinat. Ca să nu mai vorbim că înspşi viaţa celor care s-au străduit în toată perioada pandemiei să nu-i lase păe alţii să moară, n-ar mai fi atât de fatal pusă în pericol.

The post A decedat şi o asistentă de la A.T.I a Spitalului COVID Feteşti appeared first on Ziarul Știrea.