5 electronice disponibile la ofertă acum la Carrefour. Laptop cu preț redus cu 600 de lei

Carrefour are noi reduceri la dispozitivele electronice din ofertă, iar noi am selectat patru produse interesante. Căștile Huawei FreeBuds 4i, care dispun de tehnologie Active Noise Cancellation (ANC), sunt disponibile la prețul de 230 de […] Articolul 5 electronice disponibile la ofertă acum la Carrefour. Laptop cu preț redus cu 600 de lei apare prima dată în Go4IT.

5 electronice disponibile la ofertă acum la Carrefour. Laptop cu preț redus cu 600 de lei

Carrefour are noi reduceri la dispozitivele electronice din ofertă, iar noi am selectat patru produse interesante.

Căștile Huawei FreeBuds 4i, care dispun de tehnologie Active Noise Cancellation (ANC), sunt disponibile la prețul de 230 de lei (redus de la 360 de lei). Dispozitivele oferă autonomie de până la 10 ore pentru muzică și dispun de câte două microfoane, pentru a reduce, în timpul convorbirilor, zgomotele din jur.

Căștile oferă încărcare rapidă a acumulatorului: ținute 10 minute conectate la o sursă de electricitate acumulează suficientă energie pentru 4 ore de utilizare. Mai mult, având carcasă ovală, dispozitivele sunt ușor de transportat în buzunar.

Citește și: Dispozitive inedite, disponibile cu preț bun la Lidl în săptămâna 4 – 10 iulie

Atrage, de asemenea, atenția laptopul HP DB1058NQ. Modelul vine cu procesor AMD Ryzen 3 3200U, 8GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 256 GB pe SSD și cu ecran cu diagonala de 15.6” (rezoluție Full HD). Computerul portabil costă 1.400 de lei (redus de la 2.000 de lei). Dispozitivul dispune de două porturi USB și de un port HDMI. Laptopul vine fără sistem de operare Windows, fiind bazat pe FreeDOS.

Utilă vara este carcasa impermeabilă pentru smartphone Hama Playa XXL, disponibilă la Carrefour. Aceasta costă 30 de lei (față de 39,9 lei înainte) și poate găzdui inclusiv phablet-uri. Dispozitivul permite păstrarea în siguranță a telefonului, agățat după gâtul utilizatorului, atunci când acesta practică sporturi acvatice.

Inedită este bateria externă cu ventilator Platinet PRDF6107. Dispozitivul costă 50 de lei (62,9 lei înainte) și are capacitate de 4.000 mAh. Power bank-ul poate fi folosit și pentru încărcarea altor electronice.

Foto: Carrefour.ro

Articolul 5 electronice disponibile la ofertă acum la Carrefour. Laptop cu preț redus cu 600 de lei apare prima dată în Go4IT.