4 februarie, Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului

Cancerul este o afecțiune care, descoperită la timp, poate fi tratată. Importantă este și prevenția, mai ales că  factorii care pot declanșa această maladie sunt multiplii. Însă, trebuie știut că vorbim de o boală în fața căreia un tratament corespunzător, dar și o atitudine optimistă a pacientului cresc șansele de vindecare. Astăzi, 03.02.2023, președinta Organizației […] Articolul 4 februarie, Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului apare prima dată în DambovitaNews.

4 februarie, Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului

Cancerul este o afecțiune care, descoperită la timp, poate fi tratată. Importantă este și prevenția, mai ales că  factorii care pot declanșa această maladie sunt multiplii. Însă, trebuie știut că vorbim de o boală în fața căreia un tratament corespunzător, dar și o atitudine optimistă a pacientului cresc șansele de vindecare.

Astăzi, 03.02.2023, președinta Organizației Județene a Femeilor Social-Democrate Dâmbovița, Carmen Holban, alături de vicepreședinta organizației, Luciana Cristea, și prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, împreună cu membre ale organizației, au mers la Secția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște pentru a sta de vorbă cu pacienții aflați în îngrijirea instituției și pentru a-i încuraja în lupta împotriva acestei boli.

Au fost oferite flori tuturor celor prezenți, iar personalul medical, în semn de mulțumire pentru implicarea arătată celor care au nevoie de susținerea și îngrijirea lor, a primit un tablou însoțit de mesajul „Îngerii care aduc speranță”.

PSD Dâmbovița

Articolul 4 februarie, Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului apare prima dată în DambovitaNews.