21 de bolnavi de COVID -19, transferați în Ungaria. Unul dintre ei a murit în timpul transportului

Pacienți infectați cu COVID- 19, transferați la spitale din Ungaria. România nu mai face față avalanșei de bolnavi, motiv pentru care s-a cerut sprijin extern. 20 de persoane au ajuns la unități spitalicești din Szeged și Debrecen. În ultimele două zile au fost transferați 21 de români infectați cu COVID -19. Din cauza stării grave […] Articolul 21 de bolnavi de COVID -19, transferați în Ungaria. Unul dintre ei a murit în timpul transportului apare prima dată în Observatorul Prahovean.

21 de bolnavi de COVID -19, transferați în Ungaria. Unul dintre ei a murit în timpul transportului

Pacienți infectați cu COVID- 19, transferați la spitale din Ungaria. România nu mai face față avalanșei de bolnavi, motiv pentru care s-a cerut sprijin extern. 20 de persoane au ajuns la unități spitalicești din Szeged și Debrecen.

În ultimele două zile au fost transferați 21 de români infectați cu COVID -19. Din cauza stării grave în care se afla, o pacientă a decedat în timpul transferului.

Sâmbătă, 16 octombrie, alți cinci pacienți în stare gravă urmează să ajungă la spitalul din Szeged.

Totodată, alături de pacienți a fost trimis în Ungaria și personal medical, cu rolul de a ține legătura cu familiile din țară ale pacienților transferați.

sursa – observatornews

sursa foto – G4Media.ro

Articolul 21 de bolnavi de COVID -19, transferați în Ungaria. Unul dintre ei a murit în timpul transportului apare prima dată în Observatorul Prahovean.