133 de adulți și zece copii, internați în spitalele brașovene cu COVID. 21 de persoane sunt la ATI

143 de brașoveni sunt internați astăzi în spitalele brașovene cu COVID, 21 dintre aceștia fiind în secția de Terapie Intensivă, ne-a declarat Claudia Bularca, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Brașov. Potrivit sursei citate, din cele 143 de persoane internate, zece sunt copii. Municipiul Brașovul a ajuns astăzi la o rată de infectare de [...] Articolul 133 de adulți și zece copii, internați în spitalele brașovene cu COVID. 21 de persoane sunt la ATI apare prima dată în Biz Brasov.

133 de adulți și zece copii, internați în spitalele brașovene cu COVID. 21 de persoane sunt la ATI

143 de brașoveni sunt internați astăzi în spitalele brașovene cu COVID, 21 dintre aceștia fiind în secția de Terapie Intensivă, ne-a declarat Claudia Bularca, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Brașov. Potrivit sursei citate, din cele 143 de persoane internate, zece sunt copii. Municipiul Brașovul a ajuns astăzi la o rată de infectare de [...]

Articolul 133 de adulți și zece copii, internați în spitalele brașovene cu COVID. 21 de persoane sunt la ATI apare prima dată în Biz Brasov.