13 milioane de lei, suma alocată astăzi pentru Ploiești, necesară susținerii alimentării cu energie termică în sistem centralizat. S-au alocat și sumele necesare asistenților personali și indemnizațiilor persoanelor cu handicap

Guvernul României a aprobat, în ședința de astăzi, 4 decembrie, alocarea sumei de 90,17 milioane de lei pentru asigurarea continuității serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat a populației în 9 municipii. Orașele beneficiare sunt: Constanța – 25 milioane lei, Giurgiu – 5 milioane lei, Motru – 5 milioane lei, Brad – […] Articolul 13 milioane de lei, suma alocată astăzi pentru Ploiești, necesară susținerii alimentării cu energie termică în sistem centralizat. S-au alocat și sumele necesare asistenților personali și indemnizațiilor persoanelor cu handicap apare prima dată în Observatorul Prahovean.

13 milioane de lei, suma alocată astăzi pentru Ploiești, necesară susținerii alimentării cu energie termică în sistem centralizat. S-au alocat și sumele necesare asistenților personali și indemnizațiilor persoanelor cu handicap

Guvernul României a aprobat, în ședința de astăzi, 4 decembrie, alocarea sumei de 90,17 milioane de lei pentru asigurarea continuității serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat a populației în 9 municipii.

Orașele beneficiare sunt: Constanța – 25 milioane lei, Giurgiu – 5 milioane lei, Motru – 5 milioane lei, Brad – 5 milioane lei, Drobeta Turnu Severin – 10 milioane lei, Ploiești – 13 milioane lei, Suceava – 10 milioane lei, Tulcea – 11 milioane lei, Focșani – 6,17 milioane lei.

Sumele sunt alocate din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020, ca urmare a solicitărilor formulate de autoritățile locale din cele 9 unități administrativ-teritoriale, fie pentru plata subvenției, fie pentru acoperirea pierderilor induse de prestarea serviciului public de producție, transport, distribuție și furnizare a energiei termice pentru populație în sistem centralizat, aferent sezonului rece 2020-2021.

În ședința de astăzi, 4 decembrie, Guvernul României a alocat, la propunerea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, peste 743 milioane de lei, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020, pentru plata drepturilor asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav și a indemnizațiilor lunare ale persoanelor cu handicap grav din unități/subdiviziuni administrativ-teritoriale.

Articolul 13 milioane de lei, suma alocată astăzi pentru Ploiești, necesară susținerii alimentării cu energie termică în sistem centralizat. S-au alocat și sumele necesare asistenților personali și indemnizațiilor persoanelor cu handicap apare prima dată în Observatorul Prahovean.