1 milion de euro – mita găsită ascunsă în ligheane și în pereți, la angajații de la Permise și de la RAR Suceava

Dacă vă întrebați cum au ajuns să aibă permis de conducere oameni care nu știu nici măcar să se semneze, atunci unul dintre răspunsuri poate fi și rezultatul acțiunii de astăzi, de la Suceava. Percehezițiile de joi, făcute de DNA Suceava, au dus la descoperirea unei sume de 1 milion de euro, sumă care era […] Articolul 1 milion de euro – mita găsită ascunsă în ligheane și în pereți, la angajații de la Permise și de la RAR Suceava apare prima dată în Observatorul Prahovean.

1 milion de euro – mita găsită ascunsă în ligheane și în pereți, la angajații de la Permise și de la RAR Suceava

Dacă vă întrebați cum au ajuns să aibă permis de conducere oameni care nu știu nici măcar să se semneze, atunci unul dintre răspunsuri poate fi și rezultatul acțiunii de astăzi, de la Suceava.

Percehezițiile de joi, făcute de DNA Suceava, au dus la descoperirea unei sume de 1 milion de euro, sumă care era ascunsă la mai mulți angajați de la Serviciul de Permise și Înmatriculări, dar și la cei de la RAR.

Primii facilitau obținerea permiselor de conducere în mod fraudulor, iat cei de la RAR ajutau la înmatricularea unor autovehicule furate de peste graniță.

Potrivit Obiectiv de Suceava, anchetatorii au făcut un nou pas în documentarea unui dosar care vizează fapte de corupție din perioada 2018-2020.

Mita pentru un permis era cuprinsă între 5.000 și 7.000 de euro, iar banii erau ținuți în ligheane și găleți, sau ascunși în pereți, spune aceeași sursă.

În dimineața de joi, anchetatorii au descins, în total, în 67 de locații din București, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău și Bistrița.

foto știri de suceava.net

Articolul 1 milion de euro – mita găsită ascunsă în ligheane și în pereți, la angajații de la Permise și de la RAR Suceava apare prima dată în Observatorul Prahovean.