VIDEO Taximetrist amendat de polițiștii locali constănțeni după ce a staționat într-un loc interzis

Un taximetrist a fost amendat, sâmbătă, de polițiștii locali din Constanța după ce a fost surprins în timp ce staționa neregulamentar, înzona unui complex comercial din oraș. Polițiștii locali din Constanța l-au observat pe taximetrist [...] The post VIDEO Taximetrist amendat de polițiștii locali constănțeni după ce a staționat într-un loc interzis first appeared on Constanța NEWS.

VIDEO Taximetrist amendat de polițiștii locali constănțeni după ce a staționat într-un loc interzis

Un taximetrist a fost amendat, sâmbătă, de polițiștii locali din Constanța după ce a fost surprins în timp ce staționa neregulamentar, înzona unui complex comercial din oraș.

Polițiștii locali din Constanța l-au observat pe taximetrist staționând neregulamentar, sâmbătă după-amiază, în zona unui complex comercial aflat la intersecția bulevardelor Soveja și Lăpușneanu. Ei au cerut să le fie prezentate actele la control, dar bărbatul a refuzat, a pornit motorul și a încercat să scape cu fuga, fiind foarte aproape să lovească mai mulți pietoni în timp ce efectua manevra de mers înapoi.

În cele din urmă taximetristul a fost blocat în intersecție și a fost amendat cu 800 de lei pentru staționare neregulamentară și refuz de legitimare.

The post VIDEO Taximetrist amendat de polițiștii locali constănțeni după ce a staționat într-un loc interzis first appeared on Constanța NEWS.