VIDEO | S-a pus cu cine nu trebuia. Un hoț a fost bătut zdravăn de o tânără luptătoare MMA căreia a încercat să-i fure telefonul

Un hoţ de telefoane şi-a ales greşit următoarea „victimă” pe care să o jefuiască şi s-a ales cu o bătaie zdravănă, în Buenos Aires. Bărbatul a încercat să smulgă un smartphone din mâna unei tinere de aproape 1.50 înălţime, dar din nefericire pentru el, femeia era luptătoare de MMA, scrie The Sun, citată de Observator. […]

VIDEO | S-a pus cu cine nu trebuia. Un hoț a fost bătut zdravăn de o tânără luptătoare MMA căreia a încercat să-i fure telefonul

Un hoţ de telefoane şi-a ales greşit următoarea „victimă” pe care să o jefuiască şi s-a ales cu o bătaie zdravănă, în Buenos Aires. Bărbatul a încercat să smulgă un smartphone din mâna unei tinere de aproape 1.50 înălţime, dar din nefericire pentru el, femeia era luptătoare de MMA, scrie The Sun, citată de Observator.


Tânăra, de 20 de ani, identificată ca Brisa, părăsea locul de muncă când suspectul i-a luat telefonul și a fugit.


Brisa a fugărit suspectul cu ajutorul unui prieten, înainte ca un grup de muncitori să îl reţină pe făptaş. Şi-a recuperat astfel telefonul, dar a fost atât de nervoasă încât nu a plecat până nu i-a oferit o corecţie serioasă.


Atenție! Avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoțional.


Tânăra l-a pus la pământ, l-a blocat cu picioarele și l-a lovit de câteva ori în cap. Plin de sânge, omul a rămas fără opţiuni de atac, în faţa trecătorilor uimiți care s-au oprit să filmeze întreaga scenă.


Ia-ţi un loc de muncă! Tu crezi că stau toată ziua închisă la serviciu doar ca să mă furi tu în trei secunde?!

Brisa țipând spre bărbat:

Potrivit unui raport al poliţiei, tânăra nu l-a eliberat pe suspect până nu a sosit un echipaj și l-a luat încătuşat.


Ulterior, Brisa a explicat că se enervase foarte tare pentru că economisise luni întregi pentru a-şi putea cumpăra acel telefon.


”Sper să nu mai fure niciodată. Am avut noroc pentru că știu să mă apăr deoarece practic MMA, dar nu vreau să se întâmple nimănui asta. Sunt mândră de modul în care am acționat și nu regret nimic”, a mai declarat aceasta.


Foto: Captură video