VIDEO | O femeie prinsă de polițiști fără mască pe stradă a fost internată cu forța la psihiatrie

O femeie din Cluj-Napoca a plecat la cumpărături, dar nu s-a mai întors acasă. Polițiștii au depistat-o fără mască de protecție pe stradă, duminică dimineața, iar între ea și forțele de ordine s-a iscat un conflict, scrie site-ul local ochiulclujean.ro. Incidentul a fost filmat de un locatar dintr-un bloc aflat în zonă, iar pe imagini […]

VIDEO | O femeie prinsă de polițiști fără mască pe stradă a fost internată cu forța la psihiatrie

O femeie din Cluj-Napoca a plecat la cumpărături, dar nu s-a mai întors acasă. Polițiștii au depistat-o fără mască de protecție pe stradă, duminică dimineața, iar între ea și forțele de ordine s-a iscat un conflict, scrie site-ul local ochiulclujean.ro.


Incidentul a fost filmat de un locatar dintr-un bloc aflat în zonă, iar pe imagini se vede cum agenții o târăsc pe jos pe femeie pentru a o urca într-o ambulanță. Potrivit sursei citate, femeia a fost internată la psihiatrie.


Reprezentanții IPJ Cluj susțin că polițiștii au chemat salvarea din cauza stării medicale a femeii, care a refuzat să se legitimeze.


”Polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza municipiului Cluj-Napoca, au identificat o persoană care nu respecta măsurile de protecție individuală, nepurtând mască de protecție, fiind informată despre această prevedere legală.


I-au fost solicitate informații pentru stabilirea identității, însă persoana în cauză nu a oferit informații în acest sens, iar din cauza stării medicale a acesteia, a fost solicitat un echipaj medical pentru acordarea ajutorului de specialitate. Ulterior, a fost transportată la o unitate medicală de specialitate”, se arată în răspunsul IPJ Cluj pentru Libertatea.


Municipiul Cluj-Napoca se află în scenariul roșu, după ce rata de infectare a depășit pragul de 3 la mia de locuitori, iar masca de protecție este obligatorie și în spațiile deschise.