VIDEO Cum arată primul centru de vaccinare anti-covid din România

Președintele Klaus Iohannis a vizitat, joi, primul centru de vaccinare anti-COVID, pregătit la Romexpo. „Ce este aici este un proiect pilot. Așa vor arăta centrele de vaccinare. Există un registru electronic unde vor fi înregistrate toate vaccinările, un registru electronic confidențial. Suntem bine pregătiți. Așteptăm vaccinurile și pot să vă spun că personal sunt foarte […] Articolul VIDEO Cum arată primul centru de vaccinare anti-covid din România apare prima dată în Observatorul Prahovean.

VIDEO Cum arată primul centru de vaccinare anti-covid din România

Președintele Klaus Iohannis a vizitat, joi, primul centru de vaccinare anti-COVID, pregătit la Romexpo.

„Ce este aici este un proiect pilot. Așa vor arăta centrele de vaccinare. Există un registru electronic unde vor fi înregistrate toate vaccinările, un registru electronic confidențial. Suntem bine pregătiți. Așteptăm vaccinurile și pot să vă spun că personal sunt foarte mulțumit de munca depusă de ministerul Sănătății”, a declarat Klaus Iohannis.

Președintele Iohannis a anunțat că la începutul anului viitor va ajunge în România prima tranșă de un milion de doze de vaccin.

Campania de vaccinare anti-Covid în România se va desfășura în trei etape, primii urmând să fie imunizați lucrătorii din domeniul sănătății și social, atât din sistemul public, cât și din cel privat, potrivit informațiilor publicate pe platforma creată de Guvern în scopul informării pe acest subiect (detalii AICI).

 

Articolul VIDEO Cum arată primul centru de vaccinare anti-covid din România apare prima dată în Observatorul Prahovean.