VIDEO | Brad Pitt, surprins făcând voluntariat într-un cartier sărac din Los Angeles

Celebrul actor Brad Pitt lucrează sub acoperire ca să îi ajute pe cei mai defavorizați oameni de pandemie. Starul a fost fotografiat într-un cartier sărac din Los Angeles în timp ce împărţea legume şi fructe alături de un grup de voluntari, iar oamenii îl descriu ca fiind un „bun samaritean”, scrie Daily Mail, citată de […]

VIDEO | Brad Pitt, surprins făcând voluntariat într-un cartier sărac din Los Angeles

Celebrul actor Brad Pitt lucrează sub acoperire ca să îi ajute pe cei mai defavorizați oameni de pandemie. Starul a fost fotografiat într-un cartier sărac din Los Angeles în timp ce împărţea legume şi fructe alături de un grup de voluntari, iar oamenii îl descriu ca fiind un „bun samaritean”, scrie Daily Mail, citată de Aleph News.


Liderul comunității DeAnthony Langston a declarat pentru Daily Mail că Brad Pitt a început să facă voluntariat la Watts, din LA, pentru prima dată în vară, dar a revenit de aproximativ 30 de ori, deși se confrunta și cu probleme din instanță cu fosta soție, Angelina Jolie, pentru custodia celor șase copii.


La început, omul habar nu avea că vorbește cu Brad Pitt pentru că actorul purta mască de protecție, era îmbrăcat simplu și nu se „comporta ca o mare vedetă de la Hollywood și că îi pasă cu adevărat de comunitate”.


Actorul a condus el însuşi camionul cu alimente, a cărat cele mai multe cutii și le-a înmânat chiar el alimentele oamenilor care așteptau la rând și nu a fost deranjat deloc să facă fotografii cu aceștia.


Brad Pitt a câștigat anul acesta premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar din filmul „Once Upon a Time in Hollywood”.


Foto: Epa