Vești bune de la Consiliul pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia!

“În urma discuțiilor pe care, astăzi, le-am avut cu membrii consiliului proaspăt constituit, vă pot spune că regiunea din care județul nostru face parte va avea la dispoziție un buget bine definit în exercițiul financiar 2021-2027, prin Programul Operațional Regional. O mare parte din proiectele pe care, în calitate de președinte al Consiliului Județean Dâmboviţa, […] Articolul Vești bune de la Consiliul pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia! apare prima dată în DambovitaNews.

Vești bune de la Consiliul pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia!

“În urma discuțiilor pe care, astăzi, le-am avut cu membrii consiliului proaspăt constituit, vă pot spune că regiunea din care județul nostru face parte va avea la dispoziție un buget bine definit în exercițiul financiar 2021-2027, prin Programul Operațional Regional.

O mare parte din proiectele pe care, în calitate de președinte al Consiliului Județean Dâmboviţa, doresc să le implementez în perioada următoare, vor avea ca sursă de finanțare Programul Operațional Regional.

De asemenea, din Consiliul pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia fac parte primarul Municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, și primarul comunei Șotânga, Constantin Stroe.

Sunt convins că, după această întâlnire, multe din planurile de viitor ale Consiliului Judeţean Dâmboviţa și ale primarilor dâmbovițeni vor avea și un răspuns în ceea ce privește componenta financiară, atât de importantă pentru comunitățile noastre.”, a spus Corneliu Ștefan.

Articolul Vești bune de la Consiliul pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia! apare prima dată în DambovitaNews.