UPDATE-Incendiu în cartierul Radu de la Afumați. O mașină a luat foc – VIDEO

Un incendiu a izbucnit în această seară, în jurul orelor 20.00, pe o stradă din cartierul ploieștean Radu de la Afumați. UPDATE: Potrivit ISU Prahova, incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric. Poliția Prahova anunță că mașina a fost afectată în proporție de 70% de incendiu. Evenimentul a avut loc pe strada Viișoara din […] Articolul UPDATE-Incendiu în cartierul Radu de la Afumați. O mașină a luat foc – VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

UPDATE-Incendiu în cartierul Radu de la Afumați. O mașină a luat foc – VIDEO

Un incendiu a izbucnit în această seară, în jurul orelor 20.00, pe o stradă din cartierul ploieștean Radu de la Afumați.

UPDATE: Potrivit ISU Prahova, incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric. Poliția Prahova anunță că mașina a fost afectată în proporție de 70% de incendiu. Evenimentul a avut loc pe strada Viișoara din municipiu.

Cercetările sunt continuate pentru stabilizarea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale, în cadrul unui dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă.

Știre inițială 

Potrivit unor martori, o mașină parcată pe marginea străzii a luat foc după ce câțiva copii s-ar fi jucat în jurul acesteia. Când au văzut că flăcările au cuprins mașina, aceștia ar fi fugit.

La scurt timp, întreaga stradă s-a umplut de mulțimea curioasă.

Imaginile ne-au fost transmise de cititorii Observatorulph.ro. Vom reveni cu detalii pe măsură ce autoritățile vor furniza date în acest caz.

Articolul UPDATE-Incendiu în cartierul Radu de la Afumați. O mașină a luat foc – VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.