Un bărbat de 29 de ani a fost reținut de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier!

La data de 26 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au reținut un bărbat de 29 de ani, din Băleni, bănuit de săvărșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului, fapte prevăzute de art. 335, art. 336 și art. 338 din Codul […] Articolul Un bărbat de 29 de ani a fost reținut de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier! apare prima dată în DambovitaNews.

Un bărbat de 29 de ani a fost reținut de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier!

La data de 26 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au reținut un bărbat de 29 de ani, din Băleni, bănuit de săvărșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului, fapte prevăzute de art. 335, art. 336 și art. 338 din Codul Penal.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște în vederea dispunerii unei măsuri prevntive.

Din cercetări a reieșit că, la data de 25 octombrie, cel în cauză ar fi condus un autoturism pe drumul județean 711, pe raza localității Băleni, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere, moment în care ar fi fost acroșat de un autoturism care circula din sensul opus de mers, condus de un bărbat de 43 de ani.

În urma producerii evenimentului rutier, două persoane au fost rănite ușor.

De asemenea, bărbatul de 29 de ani ar fi părăsit locul producerii evenimentului rutier, fiind ulterior identificat de polițiști la domiciliul acestuia.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie cu o valoare peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă, sub coordondarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Articolul Un bărbat de 29 de ani a fost reținut de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier! apare prima dată în DambovitaNews.