Un ambulanţier din Teleorman, internat cu Covid-19, s-a sinucis. Acesta se simţea vinovat că îşi infectase familia

Un angajat al unei ambulanţe private din Teleorman, internat de COVID, s-a sinucis duminică după-amiaza, chiar în salonul în care se afla, transmite Antena 3. Acesta i-ar fi spus colegului de salon că se simţea vinovat că şi-a îmbolnăvit şi familia de COVID-19. Un bărbat de 60 de ani, internat cu COVID-19 la Spitalul Judeţean […]

Un ambulanţier din Teleorman, internat cu Covid-19, s-a sinucis. Acesta se simţea vinovat că îşi infectase familia

Un angajat al unei ambulanţe private din Teleorman, internat de COVID, s-a sinucis duminică după-amiaza, chiar în salonul în care se afla, transmite Antena 3. Acesta i-ar fi spus colegului de salon că se simţea vinovat că şi-a îmbolnăvit şi familia de COVID-19.


Un bărbat de 60 de ani, internat cu COVID-19 la Spitalul Judeţean Roşiorii de Vede, şi-a pus capăt zilelor. Bărbatul, angajat al unei ambulanţe private, se afla în spital de o zi, dar nu voia să urmeze tratamentul recomandat de medici, iar starea lui de sănătate nu era gravă.


Bărbatul nu dădea semne că ar suferi de depresie sau că ar urma să recurgă la un astfel de gest. Colegul de salon a încercat să-l salveze în ultimul moment, dar nu a mai reuşit.


Ambulanţierul a mers în baia salonului în care se afla, iar apoi s-a aruncat pe geam, de la etajul trei al spitalului. Impactul i-a fost fatal.


Colegul de salon al ambulanţierului susţine că acesta se simţea vinovat de faptul că şi-a îmbolnăvit şi familia de COVID-19.