Ștefan Mușoiu: Digitalizarea și susținerea Economiei, alte iluzii deșarte

Ștefan Mușoiu atenționează opinia publică despre riscul pe care îl presupune dezinteresul manifestat de guvernanți față de extinderea rețelelor de internet în toate zonele rurale. ”Este și incredibil, dar și revoltător să nu existe nici măcar o referire la vreun capitol de finanțare a extinderii rețelelor de internet în programul de guvernare liberal. Dincolo de titlul pompos și fără corespondent adecvat în limba română al programului lor de guvernare, se ascunde lehamitea PNL față de cele 2000 de școli și sute de mii de copii care nu au rețele Broadband… Articolul Ștefan Mușoiu: Digitalizarea și susținerea Economiei, alte iluzii deșarte apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Ștefan Mușoiu: Digitalizarea și susținerea Economiei, alte iluzii deșarte

Ștefan Mușoiu atenționează opinia publică despre riscul pe care îl presupune dezinteresul manifestat de guvernanți față de extinderea rețelelor de internet în toate zonele rurale.

Este și incredibil, dar și revoltător să nu existe nici măcar o referire la vreun capitol de finanțare a extinderii rețelelor de internet în programul de guvernare liberal. Dincolo de titlul pompos și fără corespondent adecvat în limba română al programului lor de guvernare, se ascunde lehamitea PNL față de cele 2000 de școli și sute de mii de copii care nu au rețele Broadband de internet. Doar 0,8% se alocă Digitalizării, respectiv 0,27 miliarde euro din totalul de 30,44. E o altă probă că angajamentul PNL pentru modernizare e doar o minciună electorală.”, dă asigurări candidatul PSD pentru un nou mandat de deputat.

 

Ștefan Mușoiu mai devoalează și faptul că doar 12% din aceste fonduri se vor aloca Economiei.

Numai 120.000 de locuri de muncă se vor crea în următorii 6 ani, respectiv 20.000 de locuri de muncă/an. Este infim, este deplorabil, în condițiile în care numai în acest an al guvernării PNL au fost desființate definitiv peste 1,6 milioane de contracte de muncă. De asemenea, doar 9000 de IMM –uri vor beneficia, în viziunea PNL, de PNRR. Adică 1,5% din totalul IMM-urilor active.”, se declară de-a dreptul îngrozit deputatul PSD de planurile sinistre ale liberalilor.

(Comandat de Partidul Social Democrat, filiala Ialomița. Executat de SC Media Web Publicitate SRL. CUI mandatar financiar coordonator 11200020)

Articolul Ștefan Mușoiu: Digitalizarea și susținerea Economiei, alte iluzii deșarte apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.