Site-ul de campanie al lui Donald Trump a fost piratat

Site-ul de campanie al președintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, candidat la alegerile din 3 noiembrie, a fost piratat, marți, pentru scurt timp, cu o săptămână înainte de scrutin, relatează AFP, citată de Agerpres. ”Acest site a fost piratat”, a indicat un mesaj postat câteva minute pe pagina donaldjtrump.com. ”Lumea este sătulă de informaţiile […]

Site-ul de campanie al lui Donald Trump a fost piratat

Site-ul de campanie al președintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, candidat la alegerile din 3 noiembrie, a fost piratat, marți, pentru scurt timp, cu o săptămână înainte de scrutin, relatează AFP, citată de Agerpres.


''Acest site a fost piratat'', a indicat un mesaj postat câteva minute pe pagina donaldjtrump.com.


''Lumea este sătulă de informaţiile false pe care preşedintele le răspândeşte în fiecare zi'', s-a arătat în mesajul respectiv.


Autorii piratării au susţinut că au informaţii confidenţiale despre Donald Trump şi guvernul acestuia şi au cerut plata cu criptomonedă pentru a dezvălui conţinutul.


Tim Murtaugh, un purtător de cuvânt al campaniei Trump 2020, a confirmat piratarea într-un comunicat. Acesta a precizat că poliţia efectuează investigaţii pentru a afla sursa.


Foto: EPA