Secțiile Complexului Muzeal de Științe ale Naturii au fost închise vizitatorilor în perioada carantinei

Secțiile Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța au fost închise vizitatorilor în perioada carantinei din municipiul Constanța. “Având în vedere faptul că în perioada carantinei nu este permisă deplasarea cu scopul de a ne [...] The post Secțiile Complexului Muzeal de Științe ale Naturii au fost închise vizitatorilor în perioada carantinei first appeared on Constanța NEWS.

Secțiile Complexului Muzeal de Științe ale Naturii au fost închise vizitatorilor în perioada carantinei

Secțiile Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța au fost închise vizitatorilor în perioada carantinei din municipiul Constanța.

Având în vedere faptul că în perioada carantinei nu este permisă deplasarea cu scopul de a ne vizita, am suspendat activitatea cu vizitatorii, toate secțiile noastre având program închis cu publicul”, a anunțat conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii.

Astfel, Delfinariul, Planetariul, Microrezervația, Echitația, Acvariul nu vor mai putea fi vizitate în următoarele două săptămâni. Situația s-ar putea prelungi în cazul în care autoritățile vor decide că se impune continuarea perioadei de carantină pentru alte 14 zile.

The post Secțiile Complexului Muzeal de Științe ale Naturii au fost închise vizitatorilor în perioada carantinei first appeared on Constanța NEWS.