Se închid mall-urile? Răspunsul premierului Orban

În contextul creșterii îngrijorătoare a cazurilor de noi îmbolnăviri de coronavirus, autoritățile impun o serie de restricții, în funcție de numărul de cazuri active la mia de locuitori. Întrebat dacă Guvernul ia în calcul închiderea mall-urilor, nu doar a cinematografelor și restaurantelor din incinta acestora, la o rată mai mare de 3 cazuri la mia […] Articolul Se închid mall-urile? Răspunsul premierului Orban apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Se închid mall-urile? Răspunsul premierului Orban

În contextul creșterii îngrijorătoare a cazurilor de noi îmbolnăviri de coronavirus, autoritățile impun o serie de restricții, în funcție de numărul de cazuri active la mia de locuitori.

Întrebat dacă Guvernul ia în calcul închiderea mall-urilor, nu doar a cinematografelor și restaurantelor din incinta acestora, la o rată mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori, premierul Ludovic Orban a declarat:

”Nu închidem mall-urile. La ora actuală, nu intenţionăm să luăm alte măsuri restrictive, ci intenţionăm să aplicăm legislaţia, hotărârea de guvern privind starea de alertă, ordinele comune. Practic, să implementăm măsurile dispuse pentru depăşirea fiecărui prag stabilit”.

Citește articolul integral pe digi24.ro

 

 

Articolul Se închid mall-urile? Răspunsul premierului Orban apare prima dată în Observatorul Prahovean.