Școlile din Blejoi trec în regim on-line. Masca devine obligatorie în toate spațiile deschise

Primăria Blejoi a anunțat, duminică, că incidența cazurilor a depășit 3 la mia de locuitori, motiv pentru care școlile trec în scenariul roșu. Masca devine obligatorie în toate spațiile deschise. „Așa cum știți, rata infectărilor este mare în județul Prahova, implicit în comuna noastră. Incidența cazurilor la fiecare mie de locuitori a depășit 3. Acest […] Articolul Școlile din Blejoi trec în regim on-line. Masca devine obligatorie în toate spațiile deschise apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Școlile din Blejoi trec în regim on-line. Masca devine obligatorie în toate spațiile deschise

Primăria Blejoi a anunțat, duminică, că incidența cazurilor a depășit 3 la mia de locuitori, motiv pentru care școlile trec în scenariul roșu. Masca devine obligatorie în toate spațiile deschise.

„Așa cum știți, rata infectărilor este mare în județul Prahova, implicit în comuna noastră. Incidența cazurilor la fiecare mie de locuitori a depășit 3. Acest lucru atrage după sine o serie de măsuri restrictive. În primul rând, școlile vor trece în regim online, copiii vor învăța de acasă. Masca este OBLIGATORIE în toate spațiile deschise”, se arată în anunțul Primăriei Blejoi, care a publicat pe pagina de Facebook hotărârea luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, cu toate măsurile ce se aplică imediat.

„Vă rugăm să aveți grijă de voi și de ceilalți. Purtați masca tot timpul (ea trebuie să acopere gura și nasul), dezinfectați mâinile și păstrați o distanță de siguranță față de alte persoane. Fiți responsabili, atrageți-le atenția celor care nu respectă aceste măsuri!”, este mesajul Primăriei Blejoi.

Articolul Școlile din Blejoi trec în regim on-line. Masca devine obligatorie în toate spațiile deschise apare prima dată în Observatorul Prahovean.