Scenariul 3 și cursuri online pentru cinci unități de învățământ din Constanța, Medgidia și Năvodari

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța a dispus, miercuri, 28 octombrie, modificarea scenariilor de funcționare în șase unități de învățământ din județul Constanța. Astfel, s-a votat în unanimitate trecerea din scenariul 2, în scenariul [...] The post Scenariul 3 și cursuri online pentru cinci unități de învățământ din Constanța, Medgidia și Năvodari first appeared on Constanța NEWS.

Scenariul 3 și cursuri online pentru cinci unități de învățământ din Constanța, Medgidia și Năvodari

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța a dispus, miercuri, 28 octombrie, modificarea scenariilor de funcționare în șase unități de învățământ din județul Constanța.

Astfel, s-a votat în unanimitate trecerea din scenariul 2, în scenariul 3, pentru Școala Gimnazială „Petre Ispirescu” Constanța (până pe 11 noiembrie, pentru grupa mijlocie, un elev confirmat), Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” Medgidia (până pe 10 noiembrie, pentru o clasă a VIII-a, un elev confirmat), Liceul Teoretic „Lucian Blaga” Constanța (până pe 9 noiembrie, pentru o clasă a XI-a, un elev confirmat), Școala Gimnazială „Grigore Moisil” Năvodari (până pe 11 noiembrie, pentru o clasă a IV-a, un cadru didactic confirmat) și Școala Gimnazială „George Enescu” Năvodari (până pe 8 noiembrie, pentru o clasă a VIII-a, un elev confirmat).

Totodată, Liceul Tehnologic Cogealac trece din scenariul 3, în scenariul 2, ca urmare a finalizării perioadei în care a fost aprobat prin CJSU scenariul 3.

The post Scenariul 3 și cursuri online pentru cinci unități de învățământ din Constanța, Medgidia și Năvodari first appeared on Constanța NEWS.