Robert Chioveanu: PSD a ținut de 30 ani județul Ialomița în subdezvoltare

Robert Chioveanu: E timpul să-i oprim pe care care ne vor sărăci! Pe 6 decembrie, PNL duce Ialomița pe drumul dezvoltării! Robert Chioveanu: „Pe 6 decembrie mergem la vot și dăm României o majoritate parlamentară constructivă.” „După un an de guvernare PNL, România arată deja altfel. O majoritate parlamentară liberală va garanta continuarea investițiilor în sectoare în care Ialomița este deficitară și mult în urma altor județe. Investițiile în infrastructura de transport, în cea de irigații, în extinderea rețelelor de apă și canalizare, în racordarea cât mai multor localități la… Articolul Robert Chioveanu: PSD a ținut de 30 ani județul Ialomița în subdezvoltare apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Robert Chioveanu: PSD a ținut de 30 ani județul Ialomița în subdezvoltare

Robert Chioveanu: E timpul să-i oprim pe care care ne vor sărăci! Pe 6 decembrie, PNL duce Ialomița pe drumul dezvoltării!

Robert Chioveanu: „Pe 6 decembrie mergem la vot și dăm României o majoritate parlamentară constructivă.

După un an de guvernare PNL, România arată deja altfel. O majoritate parlamentară liberală va garanta continuarea investițiilor în sectoare în care Ialomița este deficitară și mult în urma altor județe. Investițiile în infrastructura de transport, în cea de irigații, în extinderea rețelelor de apă și canalizare, în racordarea cât mai multor localități la rețelele de gaze naturale sunt următorii pași necesari pentru a schimba fața Ialomiței.”, spune Robert Chioveanu, candidat PNL la Senat pe lista electorală din Ialomița.

Președintele ANSVSA îi îndeamnă pe ialomițeni să meargă duminică, 6 decembrie, să voteze candidații PNL pentru a sprijini astfel proiectele liberale de dezvoltare a României.

Robert Chioveanu: Sprijiniți proiectele PNL pentru Ialomița și pentru România pe 6 decembrie!

PNL este partidul care a avut curajul să-și asume responsabilitatea guvernării României în condiții fără precedent în ultima sută de ani din istoria României, marcate de multiple dificultăți și provocări. Guvernul liberal a făcut funcțional noul model economic bazat pe dezvoltare și investiții urmărind, pas cu pas, punerea în practică a programului de guvernare. Guvernul a reușit ca, într-un termen foarte scurt, să îndeplinească toate angajamentele pe care și le-a propus și asumat la învestitură. Pe 6 decembrie, Ialomița alege echipa liberală! Doar împreună dezvoltăm Ialomița!”, îndeamnă candidatul PNL la Senat.

Robert Chioveanu: Pe 6 decembrie pornim împreună pe drumul dezvoltării Ialomiței!

PNL investește constant în creșterea nivelului de trai al românilor. Îi asigur pe oamenii muncitori și onești din Ialomița că vremea în care parlamentarii PSD huzureau de pe urma trudei lor, fără a mișca un deget pentru cei pe care îi reprezentau s-a încheiat.

 

Guvernul PNL își propune creșterea puterii de cumpărare a veniturilor românilor cu 30%. Voi sprijini realizarea acestui obiectiv din Parlamentul României cu proiecte legislative concrete pentru sectorul agricol și nu numai.”, promite candidatul PNL la Senat.

Guvernul PNL a majorat alocațiile cu 20% pentru peste 3,6 milioane copii. Ne-am angajat că vom dubla alocațiile, etapizat, până în 2022. Continuăm! Împreună.

(Comandat de Partidul Național Liberal, filiala Ialomița. Executat de SC Media Web Publicitate SRL. CUI Mandatar Financiar Coordonator 11200025)

Articolul Robert Chioveanu: PSD a ținut de 30 ani județul Ialomița în subdezvoltare apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.