Rata de infectare în București a trecut pragul de 3 la mia de locuitori. Capitala poate să intre în scenariul roșu

Bucureștiul a depășit pragul de 3 privind rata de infectare la mia de locuitori, arată bilanțul zilnic transmis astăzi de Grupul de Comunicare Strategică. În prezent, incidența cazurilor în ultimele 14 zile la mia de locuitori este la 3,02, în creștere cu 0,27 față de ziua precedentă. Depășirea pragului privind rata de infectare poate duce […]

Rata de infectare în București a trecut pragul de 3 la mia de locuitori. Capitala poate să intre în scenariul roșu

Bucureștiul a depășit pragul de 3 privind rata de infectare la mia de locuitori, arată bilanțul zilnic transmis astăzi de Grupul de Comunicare Strategică. În prezent, incidența cazurilor în ultimele 14 zile la mia de locuitori este la 3,02, în creștere cu 0,27 față de ziua precedentă.


Depășirea pragului privind rata de infectare poate duce la instituirea scenariului roșu, precum și închiderea școlilor, urmând ca lecțiile să fie făcute doar online. Totodată, măștile ar putea să devină obligatorii în toate spațiile, inclusiv cele deschise.


În Capitală, au fost înregistrate astăzi 770 de noi cazuri de coronavirus, un număr foarte ridicat. În total, în România au fost confirmate 3.920 de noi infecții, fiind efectuate 19.507 teste, un număr considerabil mai mic față de ieri.


Știre în curs de actualizare