Primarul comunei Văcărești îi îndeamnă pe locuitori să poarte masca de protecție!

“Dragi cetățeni ai comunei Văcărești. Coeficientul de infectare cu Covid-19 a este la o rată de 2,34 per 1000 locuitori în comuna noastră.(în scădere față de maximul atins 2,79/1000) Pentru stoparea infectării cu noul virus, este nevoie de un efort unitar și acțiunile fiecărui consătean CONTEAZĂ. Pe această cale vă rugăm să purtați masca medicinală […] Articolul Primarul comunei Văcărești îi îndeamnă pe locuitori să poarte masca de protecție! apare prima dată în DambovitaNews.

Primarul comunei Văcărești îi îndeamnă pe locuitori să poarte masca de protecție!

“Dragi cetățeni ai comunei Văcărești.

Coeficientul de infectare cu Covid-19 a este la o rată de 2,34 per 1000 locuitori în comuna noastră.(în scădere față de maximul atins 2,79/1000)

Pentru stoparea infectării cu noul virus, este nevoie de un efort unitar și acțiunile fiecărui consătean CONTEAZĂ.

Pe această cale vă rugăm să purtați masca medicinală pe cât de des posibil, să evitați zonele aglomerată și întâlnirile cu grupuri mari de persoane, dezinfectați-vă mâinile și evitați contactul fizic.

Facem eforturi mari pentru a reduce din numărul de noi îmbolnăviri asigurându-ne că în școli și instituțiile statului dispunem de măști și dezinfectanți pentru copii și angajați.

Cu credință în Bunul Dumnezeu și cu un efort unitar vom reuși să învingem această nenorocire care s-a abătut asupra noastră.”, a transmis primarul comunei Văcărești, Romică Stoica.

Articolul Primarul comunei Văcărești îi îndeamnă pe locuitori să poarte masca de protecție! apare prima dată în DambovitaNews.