Prahova a ajuns la o rată de 1,71 cazuri active la mia de locuitori

Prahova a înregistrat astăzi 145 noi cazuri de îmbolnăviri covid, numărul total de pacienți de la începutul epidemiei și până în prezent fiind de 7885. Potrivit celor mai recente date transmise de Grupul de Comunicare Stratetigică, coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, a […] Articolul Prahova a ajuns la o rată de 1,71 cazuri active la mia de locuitori apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Prahova a ajuns la o rată de 1,71 cazuri active la mia de locuitori

Prahova a înregistrat astăzi 145 noi cazuri de îmbolnăviri covid, numărul total de pacienți de la începutul epidemiei și până în prezent fiind de 7885.

Potrivit celor mai recente date transmise de Grupul de Comunicare Stratetigică, coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, a ajuns, în Prahova, la 1,71.

Citește și Raportare Covid-19, în Prahova: 145 de cazuri noi în ultimele 24 de ore. Un singur loc liber la Terapie Intensivă

Reamintim că, la incidență între 1,5 si 3, restaurantele vor funcționa cu 30% capacitate, iar masca devine obligatorie în aer liber, în toate spațiile, când incidența depășește 3 cazuri active la mia de locuitori.

Citește și: Crește îngrijorător numărul de infectări? Ai la îndemână o soluție sigură de acces la opinii medicale avizate

În Prahova acest lucru s-a întâmplat deja în 9 localități, unde toate școlile au trecut în scenariul roșu (detalii AICI)

 

Articolul Prahova a ajuns la o rată de 1,71 cazuri active la mia de locuitori apare prima dată în Observatorul Prahovean.