Partida FC Petrolul – CSM Slatina, miercuri, de la ora 17.00, pe Stadionul Ilie Oană

FC Petrolul va disputa, miercuri, restanța cu CSM Slatina. Partida se va disputa pe „Ilie Oană”, cu începere de la ora 17.00. „Rămasă în afara locurilor de play-off, după înfrângerea suferită, duminică, pe teren propriu, cu U Craiova, formația noastră se vede obligată să reînceapă să adune puncte, pentru a nu pierde contactul cu echipele […] Articolul Partida FC Petrolul – CSM Slatina, miercuri, de la ora 17.00, pe Stadionul Ilie Oană apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Partida FC Petrolul – CSM Slatina, miercuri, de la ora 17.00, pe Stadionul Ilie Oană

FC Petrolul va disputa, miercuri, restanța cu CSM Slatina. Partida se va disputa pe „Ilie Oană”, cu începere de la ora 17.00.

„Rămasă în afara locurilor de play-off, după înfrângerea suferită, duminică, pe teren propriu, cu U Craiova, formația noastră se vede obligată să reînceapă să adune puncte, pentru a nu pierde contactul cu echipele aflate în zona superioară a clasamentului. Iar momentul pare unul propice, pentru că FC Petrolul întâlnește, astăzi, o nou-promovată, CSM Slatina, formație care nu și-a depășit condiția în acest start de campionat”, a anunțat FC Petrolul Ploiești.

Partida de astăzi va începe la ora 17.00 și va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Horia Gabriel Mladinovici (București) – Bogdan Velicu (București) și Alexandru Filip (Constanța). Arbitru de rezervă va fi Claudiu Marcu (Constanța), iar ca observatori au fost delegați Gheorghe Mihalache (Buzău) și Andrei Simion (București), a mai anunțat FC Petrolul Ploiești.

Sursă text/foto: FC Petrolul Ploiești

Articolul Partida FC Petrolul – CSM Slatina, miercuri, de la ora 17.00, pe Stadionul Ilie Oană apare prima dată în Observatorul Prahovean.