Noi detalii despre accidentul de pe DN1, de la Comarnic. Două persoane au fost transportate la spital – UPDATE

Accidentul rutier a avut loc, duminică, pe DN1, la Comarnic, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. UPDATE: 13. 31 – IJP Prahova a anunțat că traficul se desfășoară în condiții normale Accidentul rutier s-a produs pe DN 1, la km 102+300 m, pe sensul de mers Brașov către Ploiești. Accident pe DN1, la […] Articolul Noi detalii despre accidentul de pe DN1, de la Comarnic. Două persoane au fost transportate la spital – UPDATE apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Noi detalii despre accidentul de pe DN1, de la Comarnic. Două persoane au fost transportate la spital – UPDATE

Accidentul rutier a avut loc, duminică, pe DN1, la Comarnic, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

UPDATE: 13. 31 – IJP Prahova a anunțat că traficul se desfășoară în condiții normale

Accidentul rutier s-a produs pe DN 1, la km 102+300 m, pe sensul de mers Brașov către Ploiești.

Accident pe DN1, la Comarnic. Două auto implicate, trafic dirijat pe sensul Brașov – Ploiești

Un autoturism condus de bărbat în vârstă de 69 de ani, în care se mai aflau o femei de 66 de ani și un copil în vârstă de 9 ani, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, în care se mai aflau o femeie de 31 și un copil în vârstă de 2 ani.

În urma accidentului, pasagerii din autoturismul condus de bărbatul de 69 de ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință.

În continuare, traficul este dirijat pe sensul Brașov către Ploiești de către polițiștii rutieri, a anunțat IJP Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

Articolul Noi detalii despre accidentul de pe DN1, de la Comarnic. Două persoane au fost transportate la spital – UPDATE apare prima dată în Observatorul Prahovean.