Miercuri, 28 octombrie, se oprește apa în zona Summerland Mamaia și în Agigea

Locuitorii din zona Summerland Mamaia și cei din comuna Agigea vor rămâne, miercuri, 28 octombrie, fără apă potabilă la robinete din cauza unor lucrări efectuate de RAJA. Astfel, RAJA SA Constanța va executa, miercuri, lucrări [...] The post Miercuri, 28 octombrie, se oprește apa în zona Summerland Mamaia și în Agigea first appeared on Constanța NEWS.

Miercuri, 28 octombrie, se oprește apa în zona Summerland Mamaia și în Agigea

Locuitorii din zona Summerland Mamaia și cei din comuna Agigea vor rămâne, miercuri, 28 octombrie, fără apă potabilă la robinete din cauza unor lucrări efectuate de RAJA.

Astfel, RAJA SA Constanța va executa, miercuri, lucrări de extindere a rețelei de apă potabilă în zona Summerland Mamaia. Pentru realizarea acestei intervenții se impune întrerupea furnizării apei potabile în intervalul orar 09.00 – 14.00, către consumatorii din cartierul Summerland.

De asemenea, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile din noaptea de miercuri, 28 octombrie, ora 22.00, până joi, 29 octombrie, ora 13.00, pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei conducte de distribuție din localitatea Agigea.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii situați pe partea dreaptă a  localității Agigea, cu sensul de mers către municipiul Mangalia.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis angajații RAJA SA.

The post Miercuri, 28 octombrie, se oprește apa în zona Summerland Mamaia și în Agigea first appeared on Constanța NEWS.