Mansarda unei case din Constanța, distrusă într-un incendiu

Mansarda unei case de pe strada Mihai Viteazu din Constanța a fost distrusă, sâmbătă într-un incendiu, pompierii reușind să stingă focul înainte ca acesta să se extindă în restul imobilului ori la locuințele învecinate. Potrivit [...] The post Mansarda unei case din Constanța, distrusă într-un incendiu first appeared on Constanța NEWS.

Mansarda unei case din Constanța, distrusă într-un incendiu

Mansarda unei case de pe strada Mihai Viteazu din Constanța a fost distrusă, sâmbătă într-un incendiu, pompierii reușind să stingă focul înainte ca acesta să se extindă în restul imobilului ori la locuințele învecinate.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, pompierii au intervenit, sâmbătă, pentru a lichida un incendiu izbucnit la mansarda unei case, iar la fața locului s-au deplasat 15 pompieri cu două autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție și o autoscară, împreună cu un echipaj SMURD B.

La sosirea militarilor incendiul se manifestă generalizat, pe o suprafață de aproximativ 200 mp, dar aceștia au reușit să stingă focul în limitele găsite. În ciuda intervenției prompte, mansarda a ars în totalitate, în timp ce etajul I al imobilului a fost afectat de apa folosită de pompieri pentru a stinge flăcările.

Mansarda unei case din Constanța, distrusă într-un incendiu

Nu s-au înregistrat victime, iar cauza izbucnirii incendiului a rămas în curs de stabilire.

The post Mansarda unei case din Constanța, distrusă într-un incendiu first appeared on Constanța NEWS.