Lista consilierilor locali din Ploiești care vor fi învestiți în funcție

Noii aleși locali au fost convocat, marți, la ora 12.00, la ceremonia de constituire a Consiliului Local Ploiești. Tot mâine, după învestirea în funcție a consilierilor locali este programată și ceremonia de depunere a jurământului de către noul primar al municipiului, Andrei Volosevici. La o lună de la alegerile locale, aleșii locali au fost convocați, […] Articolul Lista consilierilor locali din Ploiești care vor fi învestiți în funcție apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Lista consilierilor locali din Ploiești care vor fi învestiți în funcție

Noii aleși locali au fost convocat, marți, la ora 12.00, la ceremonia de constituire a Consiliului Local Ploiești. Tot mâine, după învestirea în funcție a consilierilor locali este programată și ceremonia de depunere a jurământului de către noul primar al municipiului, Andrei Volosevici.

La o lună de la alegerile locale, aleșii locali au fost convocați, marți, la ședința de constituire a Consiliului Local Ploiești.

Potrivit site-ului Primăriei Ploiești, marți, va avea loc învestirea în funcție a următorilor consilieri locali:

Ceilalți aleși locali care au câștigat alegerile în data de 27 septembrie trebuie să fie validați de Judecătoria Ploiești, termenul stabilit fiind 4 noiembrie, urmând ca aceștia să fie învestiți în funcție după ce decizia instanței rămâne definitivă și irevocabilă.

Citește și: Alegeri locale 2020. Lista consilierilor locali din Ploiești validați de instanță. De ce întârzie învestirea în funcție

După învestirea în funcție a celor 24 de consilieri locali va avea loc și festivitatea de depunere a jurământului de către noul primar al Ploieștiului, Andrei Volosevici.

Articolul Lista consilierilor locali din Ploiești care vor fi învestiți în funcție apare prima dată în Observatorul Prahovean.