Investiție de peste 12 milioane de lei în lucrări anti-inundație în zona Bran – Zărnești

Administrația Bazinală Olt vrea să demareze un proiect de anvergură ce vizează regularizare  Pârâului Turcu pe sectorul dintre Bran și Zărnești, până la confluența cu Pârâul Bârsa. Proiectul presupune realizarea unor lucrări hidrotehnice pentru apărarea împotriva inundațiilor, precum și evitarea eventualelor pagube asupra activitășilor socio-economice, a vieții și sănătășii oamenilor […] Articolul Investiție de peste 12 milioane de lei în lucrări anti-inundație în zona Bran – Zărnești apare prima dată în Biz Brasov.

Investiție de peste 12 milioane de lei în lucrări anti-inundație în zona Bran – Zărnești

Administrația Bazinală Olt vrea să demareze un proiect de anvergură ce vizează regularizare  Pârâului Turcu pe sectorul dintre Bran și Zărnești, până la confluența cu Pârâul Bârsa. Proiectul presupune realizarea unor lucrări hidrotehnice pentru apărarea împotriva inundațiilor, precum și evitarea eventualelor pagube asupra activitășilor socio-economice, a vieții și sănătășii oamenilor […]

Articolul Investiție de peste 12 milioane de lei în lucrări anti-inundație în zona Bran – Zărnești apare prima dată în Biz Brasov.