Halloween 2020, în plină pandemie: O familie a construit o catapultă pentru dulciuri

O familie din statul american Pennsylvania a construit o catapultă pentru dulciuri, cu ocazia evenimentului Halloween 2020. Dispozitivul reprezintă o modalitate distractivă pentru împărțirea de dulciuri, fără contact uman, copiilor care merg din ușă în […] Articolul Halloween 2020, în plină pandemie: O familie a construit o catapultă pentru dulciuri apare prima dată în Go4IT.

Halloween 2020, în plină pandemie: O familie a construit o catapultă pentru dulciuri

O familie din statul american Pennsylvania a construit o catapultă pentru dulciuri, cu ocazia evenimentului Halloween 2020.

Dispozitivul reprezintă o modalitate distractivă pentru împărțirea de dulciuri, fără contact uman, copiilor care merg din ușă în ușă de Halloween.

Numită „Candypult”, catapulta a fost dezvoltată de familia lui Vince Mak după o „ședință”.

Citește și: Call of Duty: Modern Warfare se pregătește de Halloween cu event-ul Haunting of Verdansk

„Ne-am gândit că putem veni cu o modalitate creativă de a arunca dulciuri către copii… în siguranță”, a declarat Mak pentru un canal local de televiziune.

Dispozitivul nu este complicat, fiind construit din lemn, o găleată și arcuri.

Vince Mak a publicat și un clip video cu catapulta în acțiune.

„Candypult” a devenit o atracție în zonă, fiind vizitată chiar și de copii din alte state americane.

Oamenii au dat dovadă de multă creativitate cu ocazia Halloween 2020

Cea din Pennsylvania nu este singura familie care a dat dovadă de creativitate cu ocazia Halloween 2020. Un bărbat a construit un „Zip Line” pentru a livra dulciuri copiilor vecinilor.

În acest caz, un cărucior din lemn merge pe un cablu, cu ajutorul unor scripeți, pentru a livra dulciurile. În fața vehiculului se află o „fantomă”.Articolul Halloween 2020, în plină pandemie: O familie a construit o catapultă pentru dulciuri apare prima dată în Go4IT.