Gigantul farmaceutic Pfizer a început producția de vaccin anti-covid în Europa

Compania Pfizer a produs deja sute de mii de doze de vaccin anti-COVID la fabrica sa din Puurs, Belgia. Acestea vor fi distribuite către destinatari în momentul în care serul, aflat acum în ultima fază de testare, va primi aprobare, cel mai probabil luna viitoare. Imaginile așteptate de o lume întreagă au fost postate și […] Articolul Gigantul farmaceutic Pfizer a început producția de vaccin anti-covid în Europa apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Gigantul farmaceutic Pfizer a început producția de vaccin anti-covid în Europa

Compania Pfizer a produs deja sute de mii de doze de vaccin anti-COVID la fabrica sa din Puurs, Belgia.

Acestea vor fi distribuite către destinatari în momentul în care serul, aflat acum în ultima fază de testare, va primi aprobare, cel mai probabil luna viitoare.

Imaginile așteptate de o lume întreagă au fost postate și pot fi accesate pe site-ul tabloidului britanic Daily Mail.

Gigantul farmaceutic speră să producă în total în jur de 100 de milioane de doze anul acesta și aproximativ 1,3 miliarde anul viitor.

Citeşte întreaga ştire: Imaginile așteptate de o lume întreagă: sute de mii de fiole de vaccin anti-COVID ies de pe linia de producție. Când ar putea fi administrate primele doze

Articolul Gigantul farmaceutic Pfizer a început producția de vaccin anti-covid în Europa apare prima dată în Observatorul Prahovean.