FOTO VIDEO Florin Mitroi a depus, pentru a cincea oară, jurământul de învestire în funcția de primar al comunei Valu lui Traian

Florin Mitroi, primarul reales al comunei Valu lui Traian, a depus miercuri, 28 octombrie, jurământul de învestire pentru un nou mandat, al cincilea consecutiv. La ceremonia de depunere a jurământului a fost prezent prefectul județului [...] The post FOTO VIDEO Florin Mitroi a depus, pentru a cincea oară, jurământul de învestire în funcția de primar al comunei Valu lui Traian first appeared on Constanța NEWS.

FOTO VIDEO Florin Mitroi a depus, pentru a cincea oară, jurământul de învestire în funcția de primar al comunei Valu lui Traian

Florin Mitroi, primarul reales al comunei Valu lui Traian, a depus miercuri, 28 octombrie, jurământul de învestire pentru un nou mandat, al cincilea consecutiv. La ceremonia de depunere a jurământului a fost prezent prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, și subprefectul Aura Bozdoacă.

După depunerea jurământului, Florin Mitroi le-a mulțumit locuitorilor comunei pentru încrederea acordată și, în contextul inundațiilor care au afectat o parte din comună la începutul acestei săptămâni, le-a promis acestora rezolvarea situației canalului colector.

„În acest nou mandat, pornim cu gânduri bune, pentru continuarea proiectelor pe care ne-am propus să le realizăm pentru cetățenii localității Valu lui Traian. (…) Prioritatea zero a noastră este decolmatarea a ceea ce s-a întâmplat în urmă cu două zile. Ținem legătura cu cetățenii afectați, pentru a le oferi același confort pe care l-au avut. Sper că, în ultimul ceas, vom avea o colaborare instituțională așa cum ne-am dorit-o, iar problema va fi rezolvată”, a spus Florin Mitroi.


Florin Mitroi va avea lângă el o echipă de 17 consilieri locali, dintre care 15 vin din partea PNL, iar doi din partea PSD. Cei 17 consilieri locali au depus și ei, miercuri, jurământul de învestitură.

Iată componența noului Consiliu Local al comunei Valu lui Traian: Ghiorghe Bebeșelea, Vasile Bindela, Adrian Buhlea, Turgai Cadîr, Monica-Cecilia Drăgușin (supleant din partea PNL), Niran Isleam, Iulia-Claudia Iurea, Luminița Iuruc, Valeriu Ivan, Fichiran Memet, Constantin Moțoi, Ghiorghe Papuc, Ion Pătruțoiu, Mușghian Ramazan și Iancu-Iulian Tudosiu (toți de la PNL), Dragoș-Alexandru Dumitrache și Nicu Moraru (ambii de la PSD).

The post FOTO VIDEO Florin Mitroi a depus, pentru a cincea oară, jurământul de învestire în funcția de primar al comunei Valu lui Traian first appeared on Constanța NEWS.