FOTO| ”#FakeMelania”. Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale

Hashtag-ul #FakeMelania a început să fie în tendințe pe Twitter în acest weekend, după ce o fotografie a primei doamne a SUA a readus în discuție teorii conspiraționiste mai vechi potrivit cărora Donald Trump folosește o sosie pentru a-și înlocui soția, potrivit Digi24. Melania Trump a fost surprinsă îmbarcându-se în Marine One pe peluza sudică […]

FOTO| ”#FakeMelania”. Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale

Hashtag-ul #FakeMelania a început să fie în tendințe pe Twitter în acest weekend, după ce o fotografie a primei doamne a SUA a readus în discuție teorii conspiraționiste mai vechi potrivit cărora Donald Trump folosește o sosie pentru a-și înlocui soția, potrivit Digi24.


Melania Trump a fost surprinsă îmbarcându-se în Marine One pe peluza sudică a Casei Albe, pentru a participa la dezbaterea prezidențială din Nashville. În imagine, Prima Doamnă poartă ochelari de soare, însă pe internet sunt foarte mulți care spun că zâmbetul și dinții ei arătau diferit.


Can we have a serious discussion about #FakeMelania pic.twitter.com/dajeseb8Hr

— Ben Meiselas (@meiselasb) October 25, 2020

Această teorie nu este nouă. De câțiva ani se tot speculează că Trump „angajează” o dublă care să o înlocuiască pe soția lui atunci când aceasta nu vrea să-l însoțească în deplasări, potrivit Yahoo News.


În trecut, oamenii au indicat imagini din care ar fi rezultat că înălțimea Melaniei Trump era diferită, dar și alte detalii fizionomice.


Donald Trump a spus că această teorie este un fake news, dar asta nu a oprit speculațiile.


Regizorul Zack Bornstein a comentat cu hashtag-ul „Fake Melania”: „Singurul lucru care o să îmi lipsească la această administrație este schimbul de Melanii”, iar alți utilizatori au postat imagini anterioare în care s-ar fi folosit o dublură.


Which Melania body double was most convincing? #FakeMelania pic.twitter.com/oOCCRKsbdQ

— Andrew Kimmel (@andrewkimmel) October 25, 2020

Președintele Trump nu este primul politician acuzat că a folosit dubluri, și Hilary Clinton fiind suspectată că a apelat la o înlocuitoare. De asemenea, s-a speculat că președintele rus Vladimir Putin folosește o dublă. Deși a recunoscut că i s-a propus să apeleze la o sosie din motive de securitate, el ar fi respins ideea, potrivit Yahoo News, citată de Digi24.


Foto: Epa