FOTO Două locuințe din Agigea au fost mistuite astăzi de flăcări

Două case din Agigea au fost distruse, joi, într-un incendiu violent, în timp ce pompierii au reușit să salveze o a treia locuință, căreia i-a ars numai o suprafață din acoperiș. Pompierii constănțeni au fost [...] The post FOTO Două locuințe din Agigea au fost mistuite astăzi de flăcări first appeared on Constanța NEWS.

FOTO Două locuințe din Agigea au fost mistuite astăzi de flăcări

Două case din Agigea au fost distruse, joi, într-un incendiu violent, în timp ce pompierii au reușit să salveze o a treia locuință, căreia i-a ars numai o suprafață din acoperiș.

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină, joi după-amiază, în localitatea Agigea, unde un incendiu cuprinsese două case de pe strada Ion Bitzan.

La fața locului s-au deplasat 12 pompieri, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, care au acționat timp de mai mult de două ore pentru a stinge flăcările. Focul a distrus însă, în totalitate, cele două case, cu suprafețe de 50, respectiv 80 mp, și a fost afectat acoperișul unei a treia case, pe o suprafață de aproximativ 10 mp. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă a izbucnirii focului a fost un scurt circuit la instalația electrică.

The post FOTO Două locuințe din Agigea au fost mistuite astăzi de flăcări first appeared on Constanța NEWS.