Două incendii în Prahova, la Valea Călugărească și la Vălenii de Munte

Pompierii militari au fost solicitați să intervină, duminică seară, pentru stingerea a două incendii care au izbucnit la două case de locuit din Valea Călugărească și din Vălenii de Munte. ISU Prahova a anunțat că la incendiu de la Valea Călugărească s-au deplasat două autospeciale cu apă și o ambulanță SMURD. Potrivit primelor date, incendiul […] Articolul Două incendii în Prahova, la Valea Călugărească și la Vălenii de Munte apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Două incendii în Prahova, la Valea Călugărească și la Vălenii de Munte

Pompierii militari au fost solicitați să intervină, duminică seară, pentru stingerea a două incendii care au izbucnit la două case de locuit din Valea Călugărească și din Vălenii de Munte.

ISU Prahova a anunțat că la incendiu de la Valea Călugărească s-au deplasat două autospeciale cu apă și o ambulanță SMURD. Potrivit primelor date, incendiul se manifestă în interiorul podului unei case, pe o suprafață de 6 mp. Pompierii militari au reușit să localizeze focul.

Cel de-al doilea incendiu, cel de la Vălenii de Munte, se pare că s-a produs după ce un aparat de încălzit (șemineu) s-a defectat. Incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum, iar o persoană a făcut cu atac de panică.

foto cu caracter ilustrativ

Articolul Două incendii în Prahova, la Valea Călugărească și la Vălenii de Munte apare prima dată în Observatorul Prahovean.