CTnews TV: Remus Negoi, candidat pentru funcția de senator: “Inițiativa Fără penali în funcții publice rămâne una de căpătâi pentru Alianța USR-PLUS”

Desemnat pe prima poziție pe lista candidaților Alianței USR-PLUS, filiala Constanța, pentru funcția de senator în parlamentul României, Remus Negoi a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, în studioul CTnews TV. Remus Negoi a explicat motivele [...] The post CTnews TV: Remus Negoi, candidat pentru funcția de senator: “Inițiativa Fără penali în funcții publice rămâne una de căpătâi pentru Alianța USR-PLUS” first appeared on Constanța NEWS.

CTnews TV: Remus Negoi, candidat pentru funcția de senator: “Inițiativa Fără penali în funcții publice rămâne una de căpătâi pentru Alianța USR-PLUS”

Desemnat pe prima poziție pe lista candidaților Alianței USR-PLUS, filiala Constanța, pentru funcția de senator în parlamentul României, Remus Negoi a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, în studioul CTnews TV.

Remus Negoi a explicat motivele care l-au determinat să intre în viața politică, după mai bine de 20 de ani în care a activat în mediul de afaceri privat, a vorbit despre modul în care vede “meseria” de politician, precum și despre schimbarea pe care o aduce pe eșicherul politic românesc partidul pe care îl reprezintă, o schimbare care nu vine dintr-o doctrină anume, ci din schimbarea mentalității fiecăruia dintre noi.

Membru al echipei Alianței USR-PLUS desemnată să poarte negocieri cu reprezentanții PNL, pentru o viitoare colaborare, pe plan local, Remus Negoi consideră că proiectele celor două partide au multe puncte comune și că o colaborare, atât în Consiliul Local, cât și în Consiliul Județean, este una firească și în interesul constănțenilor.

În ceea ce privește viitoarea activitate din Parlament, alături de colegii din Alianța USR-PLUS, va milita pentru implementarea unei legislații care să nu mai permită persoanelor cu probleme penale să candideze pentru funcții publice, deasemenea pentru o legislație care să permită confiscarea averilor extinse a celor condamnați pentru fapte de corupție, dar și pentru eliminarea pensiilor speciale.

Remus Negoi vine din mediul de afaceri privat, este antreprenor, a absolvit Facultatea de Științe Economice a Universității Ovidius din Constanța, specializarea Turism-Servicii. A terminat un doctorat în economie la Facultatea de Comerț a Academiei de Științe Economice din București.The post CTnews TV: Remus Negoi, candidat pentru funcția de senator: “Inițiativa Fără penali în funcții publice rămâne una de căpătâi pentru Alianța USR-PLUS” first appeared on Constanța NEWS.