Craniul unui bărbat dispărut în 2012, descoperit pe un șemineu, cu ochelari de soare

Un bărbat care dispăruse în 2012 a fost declarat oficial mort după ce craniul lui a fost descoperit pe un șemineu, purtând ochelari de soare. Biroul șerifului din Morgan County, SUA, a fost informat în […] Articolul Craniul unui bărbat dispărut în 2012, descoperit pe un șemineu, cu ochelari de soare apare prima dată în Go4IT.

Craniul unui bărbat dispărut în 2012, descoperit pe un șemineu, cu ochelari de soare

Un bărbat care dispăruse în 2012 a fost declarat oficial mort după ce craniul lui a fost descoperit pe un șemineu, purtând ochelari de soare.

Biroul șerifului din Morgan County, SUA, a fost informat în legătură cu craniul. După ce l-au ridicat, oamenii legii l-au trimis la laborator și ulterior au aflat că i-a aparținut lui Junior Willie McCann, un bărbat din statul american Tennessee dispărut în septembrie 2012, la vârsta de 79 de ani.

Citește și: Descoperire neașteptată făcută la recuperarea cadavrului unui bărbat care a murit din cauza unor selfie-uri

Craniul a fost găsit de proprietarul casei în care se află șemineul în martie 2019. Anchetatorii au cercetat zona indicată de acesta, dar nu au găsit restul rămășițelor lui McCann.

„Cineva a plasat craniul pe un șemineu, apoi i-a pus ochelari de soare. Craniul a rămas acolo până când biroul șerifului a fost informat în legătură cu existența lui”, a transmis procurorul districtual șef, Russell Johnson.

Nu știm, deocamdată, de ce proprietarul șemineului ținea în casă un craniu uman și nici de ce i-a pus ochelari de soare.

Șeriful a apelat la public pentru a ajuta cu orice informații ar putea ajuta la rezolvarea cazului. Suspectă în cazul morții lui McCann a fost o rudă a acestuia, dar persoana respectivă a decedat, de asemenea, între timp.

Sursa: People

CITEȘTE ȘI: 

Un bărbat care a cumpărat o armă din 1863 a făcut o descoperire neașteptată în interior

O femeie a căzut de pe o stâncă în timp ce logodnicul îi făcea poze cu telefonul

Articolul Craniul unui bărbat dispărut în 2012, descoperit pe un șemineu, cu ochelari de soare apare prima dată în Go4IT.