Cod galben de ploi torențiale în Prahova. Lista localităților vizate – UPDATE

ANM a emis, duminică noapte, un cod galben de ploi torențiale, atenționare valabilă în mai multe localități din Prahova. UPDATE: Atenționarea ANM de cod galben de ploi torențiale a fost prelungită, în noaptea de duminică spre luni, până la ora 01.00, de data aceasta fiind vizată zona de munte, precum și localitățile Breaza, Comarnic, Măneciu, […] Articolul Cod galben de ploi torențiale în Prahova. Lista localităților vizate – UPDATE apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Cod galben de ploi torențiale în Prahova. Lista localităților vizate – UPDATE

ANM a emis, duminică noapte, un cod galben de ploi torențiale, atenționare valabilă în mai multe localități din Prahova.

UPDATE: Atenționarea ANM de cod galben de ploi torențiale a fost prelungită, în noaptea de duminică spre luni, până la ora 01.00, de data aceasta fiind vizată zona de munte, precum și localitățile Breaza, Comarnic, Măneciu, Brebu, Slănic, Izvoarele, Drajna, Posești, Teișani, Aluniș, Șotrile, Bertea, Provița de Sus, Ștefești, Adunați, Cărbunești, Ariceștii Zeletin și Talea.

Meteorologii au anunțat că se vor semnala averse ce vor depăși 25…30 l/mp, dar și frecvente descărcări electrice.

Știre inițială

Potrivit ANM, codul galben de ploi torențiale este valabil în noaptea de duminică spre luni, până la ora 00.30.

Localitățile din Prahova vizate de atenționarea ANM: Câmpina, Băicoi, Breaza, Vălenii de Munte, Boldești-Scăeni, Filipeștii de Pădure, Bucov, Plopeni, Ariceștii Rahtivani, Filipeștii de Târg, Brebu, Florești, Blejoi, Vărbilău, Telega, Măgureni, Scorțeni, Gura Vitioarei, Bănești, Poiana Câmpina, Păulești, Lipănești, Podenii Noi, Măgurele, Cornu, Vâlcănești, Teișani, Cocorăștii Mislii, Dumbrăvești, Șotrile, Bălțești, Gornet, Provița de Jos, Predeal-Sărari, Provița de Sus, Adunați, Păcureți, Plopu, Surani, Cosminele și Talea.

În intervalul menționat, potrivit ANM, se vor înregistra frecvente descărcări electrice, averse ce vor depăși 25…35 l/mp.

Articolul Cod galben de ploi torențiale în Prahova. Lista localităților vizate – UPDATE apare prima dată în Observatorul Prahovean.